Meteo: Vreme predominant frumoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Azi
Azi

Cea mai mare parte a continentului se află în câmp de presiune scăzută, determinat de extinderea Depresiunii Islandeze.

La noi, presiunea va scădea începând din sud-vest, dar vremea va fi în general frumoasă, cu temperaturi maxime cuprinse între 14 şi 24 de grade. Cerul va prezenta înnorări accentuate şi va ploua pe arii extinse în jumătatea de vest, unde izolat cantităţile de apă vor fi mai însemnate. În restul teritoriului va ploua pe arii restrânse.

SÂMBĂTĂ

Vreme instabilă. Presiunea se va menţine scăzută în cea mai mare parte a continentului. Şi la noi, presiunea va continua să scadă, iar vremea va fi în general instabilă. Cerul va prezenta temporar înnorări accentuate şi pe arii extinse va ploua, mai ales cu caracter de aversă. Cantităţile de apă vor depăşi izolat 25 de litri pe metru pătrat la munte şi în sud. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 şi 21 de grade, iar cele minime, între 4 şi 12 grade.

DUMINICĂ

Vreme în general instabilă. Va ploua în jumătatea de nord a ţării şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Îndeosebi la munte, cantităţile de apă vor fi mai însemnate. Ploile, mai ales averse, vor fi însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 şi 20 de grade.

LUNI

Vreme schimbătoare. În ţara noastră, vremea se va menţine în general instabilă, cu ploaie în jumătatea de nord a ţării şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Ploile, mai ales averse, vor fi însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului, iar cantităţile de apă, îndeosebi la munte, vor fi mai însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 şi 22 de grade. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite