Meteo: Vreme predominant frumoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presiunea atmosferică va continua să scadă în vestul şi în sud-vestul continentului, mai accentuat în zona Peninsulei Iberice, dar uşor şi în Europa Centrală, unde vremea va fi instabilă. Totuşi,  se va menţine ridicată în sud-est şi în Câmpia Rusă, unde vremea va fi în general frumoasă.

La noi, presiunea nu va suferi modificări semnificative, circulaţia va fi slabă, iar masa de aer se va menţine. În această structură, presiunea ridicată va determina o vreme predominant frumoasă, îndeosebi la deal şi la munte, unde cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. În zonele joase şi adăpostite, dimineaţa, pe arii restrânse, se va produce ceaţă, care izolat poate persista. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 şi 16 grade.

Mâine

Vremea va continua să se încălzească uşor, îndeosebi în vestul ţării, la deal şi la munte, unde cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, pentru că dimineaţa, în zonele joase şi adăpostite, local, se va produce ceaţă. Maximele vor fi cuprinse între 10 şi 18 grade.

Poimâine

Vremea va fi în general frumoasă, îndeosebi în interiorul arcului carpatic, la deal şi la munte, pentru că în zonele mai joase şi adăpostite din sud şi din est, local, se va produce ceaţă, care, izolat, va fi asociată cu burniţă. Maximele vor fi cuprinse între 10 şi 18 grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite