Meteo: Vreme plăcută de toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Azi
Azi

Presiunea atmosferică se menţine scăzută în vestul şi centrul continentului, unde este extinsă mult pe uscat depresiunea islandeză, şi va scădea în nord şi în nord-est.

În Peninsula Iberică, presiunea va creşte uşor, iar în sud-est nu va suferi modificări semnificative. La noi, presiunea va fi la valori apropiate de media multianuală, circulaţia va deveni dinspre vest, iar masa de aer se va împrospăta cu aer polar-continental învechit, venit dinspre Europa Centrală, unde este activ un front atmosferic. Aşa că vremea va fi în general frumoasă şi mai caldă decât în mod normal la această dată, cu temperaturi maxime cuprinse între 14 şi 21 de grade. Cerul va fi variabil, ceva mai noros în Maramureş, Crişana şi în nordul Transilvaniei, unde, pe arii restrânse, va ploua slab.

Mâine

Vremea va fi predominant frumoasă şi deosebit de caldă pentru această dată, cu temperaturi maxime cuprinse între 15 şi 23 de grade. Cerul va fi variabil în nordul extrem al ţării, dar mai mult senin în restul teritoriului. Vântul, slab până la moderat, va prezenta unele intensificări în zona înaltă de munte.

Poimâine

Vremea se menţine deosebit de caldă şi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 şi 23 de grade. Dimineaţa, în zonele joase şi adăpostite, îndeosebi în sudul şi estul ţării, local, se va produce ceaţă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite