Meteo: Vreme mohorâtă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Azi
Azi

Presiunea va continua să scadă în cea mai mare parte a continentului, mai accentuat în sudul Arhipelagului Britanic, şi, ca urmare, depresiunea islandeză va fi tot mai extinsă pe uscat, iar vremea instabilă, îndeosebi în vest şi în sud-est.

Numai în vestul Peninsulei Iberice şi în estul Câmpiei Ruse presiunea va fi mai ridicată. Şi la noi presiunea va scădea, iar circulaţia vestică şi sud-vestică va aduce masă de aer cald şi umed. Ca urmare, vremea va fi tot mai caldă decât în mod normal la această dată, dar şi predominant închisă. Va ploua în jumătatea de vest a ţării, iar la noapte pe arii restrânse şi în restul teritoriului. La munte, precipitaţiile vor fi mixte. Izolat, cantităţile de apă vor depăşi 15 litri pe metru pătrat. Dimineaţa, local în zonele joase din sud-est se va produce ceaţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 şi 14 de grade.  

Mâine

Vremea se va menţine caldă pentru această dată. Cerul variabill va fi ceva mai noros ziua în est şi în sud-est, iar noaptea în vest şi nord-vest, unde local va ploua. La munte, precipitaţiile vor fi mixte. Vântul moderat va prezenta intensificări în vestul ţării şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 şi 13 grade.

Poimâine

Vremea se va răci în zonele din interiorul arcului carpatic, unde cerul va fi noros şi, pe arii extinse, vor cădea precipitaţii sub formă de ploaie, care treptat se vor transforma în lapoviţă şi în ninsoare. La munte, precipitaţiile vor fi sub formă de ninsoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 şi 14 grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite