Meteo: Vreme mai caldă decât în mod normal la această dată.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presiunea atmosferică se menţine ridicată în nord-vestul continentului şi scăzută în est, dar în sud-vest şi în centru va scădea chiar accentuat şi se vor genera formaţiuni ciclonice care în zilele următoare vor determina vremea instabilă.

În sud-est şi în bazinul central al Mării Mediterane, pentru început, presiunea se va menţine ridicată, apoi va scădea, începând din nord-est, dar circulaţia la nivelul solului va fi tot vestică. În această configuraţie, se va menţine vremea mult mai caldă decât în mod normal la această dată. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 21 de grade, ceea ce înseamnă cu până la 6-7 grade mai mult decât media multianuală, iar cele minime, între 0 şi 8 grade.

Mâine

Cerul va fi mai mult noros în vestul, nordul şi în centrul ţării, unde va ploua. Noaptea este posibil să plouă izolat şi în restul teritoriului, iar în nordul Carpaţilor Orientali şi în nordul Moldovei, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă sau de ninsoare. Maximele vor fi cuprinse între 10 şi 22 de grade.

Poimâine

Vremea se va răci, mai ales în nord şi în est. Cerul va fi mai mult noros şi va ploua în cea mai mare parte a ţării. La munte şi în Moldova, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă sau de ninsoare. Vântul va prezenta intensificări în sud, în sud-est şi la munte. Maximele vor fi cuprinse între 2 şi 17 grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite