Meteo: Vreme instabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presiunea atmosferică va continua să scadă în cea mai mare parte a continentului, mai accentuat în vest şi în centru, unde vremea va fi puternic instabilă. La noi, presiunea va scădea la începutul intervalului.

Instabilitatea atmosferică se va accentua treptat. Astfel, va ploua pe arii extinse în Maramureş şi în Transilvania, şi local în Crişana, în Banat, în Moldova şi în Oltenia. Pe timpul nopţii, va ploua mai ales în sud-estul ţării. Ploile vor avea caracter torenţial şi vor fi însoţite de intensificări ale vântului cu aspect de vijelie. Cantităţile de apă vor depăşi local 15-20 de litri pe metru pătrat şi izolat 50 de litri pe metru pătrat. În zonele extracarpatice, vremea va fi călduroasă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 de grade, în nord-vest, şi 35 de grade, în Lunca Dunării. 

Mâine

Vremea se va răcori, iar cerul va prezenta înnorări mai accentuate în estul şi în nordul ţării şi la munte, unde va ploua. În restul teritoriului, va ploua cu totul izolat. Ploile vor fi trecătoare şi vor fi însoţite de descărcări electrice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 şi 28 de grade.

Poimâine

Vremea se va încălzi uşor şi va fi predominant frumoasă. Cerul va prezenta înnorări mai accentuate la munte şi în nordul ţării, unde, după-amiaza, va ploua. Vântul va prezenta unele intensificări la munte şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 30 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite