Meteo: Vreme instabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Azi
Azi

Depresiunea islandeză se menţine în nord-vestul continentului, unde circulaţia este tot vestică şi sud-vestică, iar vremea, instabilă. În sudul acesteia, din vestul Franţei, peste Europa Centrală şi toată Câmpia Rusă, până în Siberia de Vest, este un brâu de presiune ridicată, iar vremea este predominant frumoasă.

La sudul Munţilor Alpi, este un ciclon mediteraneean, care va fi împins spre sud de către presiunea mai ridicată din Europa Centrală. La noi, presiunea va creşte uşor, iar circulaţia, în general slabă, va fi din est şi din nord-est, iar umezeala, ridicată. În aceste condiţii, vremea se va menţine instabilă. Cerul va prezenta temporar înnorări mai accentuate ziua, când pe arii relativ extinse va ploua, mai ales cu caracter de aversă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 şi 30 de grade.

Mâine

Vremea se va menţine instabilă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va prezenta temporar înnorări mai accentuate ziua, când va ploua pe arii relativ extinse. Excepţie va face estul teritoriului, unde va ploua izolat. Temperaturile maxime vor fi situate între 23 şi 31 de grade.

Poimâine

Vremea va fi caldă, cu temperaturi maxime cuprinse între 24 şi 32 de grade, ceea ce înseamnă cu 4-6 grade mai mult decât media multianuală. Cerul va prezenta înnorări mai accentuate în special după-amiaza şi seara la munte şi în vestul ţării, unde va ploua pe arii restrânse.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite