Meteo: Vreme în general instabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă în nord-vestul, în sud-vestul continentului, dar şi în bazinul Mării Mediterane presiunea este ridicată, coborâtă latitudinal, depresiunea islandeză se tot extinde în suprafaţă.

În acelaşi timp, pe uscat, în zona Peninsulei Scandinavice şi în nordul şi centrul Câmpiei Ruse este activă o zonă depresionară. La noi, va ploua pe arii extinse.

Ploile, mai ales averse, vor fi însoţite de descărcări electrice şi de intensificări ale vântului. Izolat, cantităţile de apă vor depăşi 20 de litri pe metru pătrat. În restul teritoriului va ploua pe arii restrânse după-amiază. Maximele vor fi cuprinse între 19 şi 27 de grade.

Mâine: Vremea va fi în general instabilă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va prezenta înnorări accentuate în vestul, centrul şi în nordul teritoriului. Ploile, mai ales averse,  vor fi însoţite de  descărcări electrice şi de intensificări ale vântului. Cantităţie de apă vor depăşi 25 de litri pe metru pătrat. Maximele vor fi cuprinse între 19 şi 27 de grade.

Poimâine: Vremea se va menţine instabilă. Cerul va prezenta temporar înnorări accentuate şi va ploua ziua pe arii extinse, la deal şi la munte, în nordul, nord-estul şi centrul teritoriului. Noaptea va ploua îndeosebi în vest şi sud-vest. Izolat, cantităţile de apă vor fi însemnate. Maximele vor fi cuprinse între 18 şi 28 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite