Meteo: Vreme în general frumoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Azi
Azi

Presiunea va scădea, astfel că, în cea mai mare parte a continentului se va afla în câmp de presiune scăzută, cu centrii în nordul Câmpiei Ruse şi în Arhipelagul Britanic, unde se va extinde foarte mult Depresiunea Islandeză.

Dacă în nordul şi nord-vestul continentului există o masă de aer rece de origine  arctică, în sudul şi sud-vestul continentului, temperatura va creşte. La noi, presiunea va scădea, iar circulaţia vestică va aduce o masă de aer mai caldă, îndeosebi în zonele din interiorul Arcului Carpatic, dar periferia unui front va aduce mai mulţi nori în nordul, nord-estul şi centrul ţării şi la munte, unde pe arii restrânse va ploua slab. În restul teritoriului, cerul va fi variabil şi este posibil să plouă, după-amiaza. Vântul va prezenta intensificări pe crestele munţilor. Maximele vor fi cuprinse între 22 şi 31 de grade.

MÂINE.  Vremea se va încălzi uşor. Cerul va fi variabil şi va prezenta înnorări accentuate, după-amiaza şi în prima parte a nopţii, când la munte şi pe arii mai restrânse, în Tansilvania, Moldova, Muntenia şi Dobrogea, va ploua slab. Vântul va sufla slab şi se va simţi mai mult în estul ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 şi 33 de grade.

POIMÂINE. Vremea va deveni călduroasă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va prezenta înnorări accentuate, după-amiaza şi seara îndeosebi la munte, unde pe arii restrânse va ploua, iar vântul va sufla slab până la moderat. Maximele vor fi cuprinse între 26 de grade pe litoral şi în depresiuni, şi 35 de grade în Banat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite