Meteo: Vreme frumoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Va fi cald şi senin în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări în a doua parte a nopţii în vest şi nord-vest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Banat, Crişana şi în zona înaltă de munte.

Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 26 de grade pe litoral şi în depresiuni şi 33 de grade în Banat şi în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi de la 5-6 grade în depresiuni până la 21 de grade în Dealurile de Vest. Spre seară, izolat, în zonele joase se va semnala ceaţă. În vestul, nord-vestul şi nordul Europei, dar pe arii restrânse şi în partea sa centrală, vor mai fi înnorări şi ploi, în general slabe cantitativ. În restul regiunilor, vremea va fi în general frumoasă, cu valori maxime de temperatură mai ridicate decât cele normale la această dată, iar condiţiile de ploi vor fi extrem de reduse.

Mâine. Vremea se menţine caldă. Temperaturile ridicate se păstrează şi spre finalul săptămânii. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în vestul şi în nordul ţării, precum şi la munte, unde pe arii restrânse vor fi averse, posibil şi descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare pe crestele montane.

Poimâine. Vreme senină. În weekend va fi cald, însă, în anumite zone, temperaturile vor scădea simţitor faţă de zilele precedente. Astfel, în nordul şi nord-estul ţării, valorile termice vor urca până la 24-25 de grade, iar cerul va fi mai mult noros. Ploi slabe cantitativ, în special în regiunile estice, vor fi posibile în a doua parte a zilei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite