Meteo: Vreme frumoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Azi
Azi

Se va încălzi treptat în toată ţara, iar scăderea bruscă a temperaturii din weekendul trecut va fi remediată cu valori termice ridicate şi soare.

Pe alocuri, în sud-vest, vremea va fi chiar  mai caldă decât normalul acestei perioade. Cerul va fi variabil doar în vestul, centrul şi nordul ţării, cu uşoare intensificări ale vântului şi senin în rest. Spre sfârşitul zilei, pe arii restrânse în extremitatea de vest a ţării va ploua mărunt.

Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 31 de grade, iar cele minime între 3 grade în depresiuni şi 19 grade în Dealurile de Vest. Pe continent, averse şi unele intensificări ale vântului vor fi în Finlanda, Republicile Baltice, Belarus şi Rusia. În rest, va predomina o vreme frumoasă, mai mult senin în regiunile sud-estice şi temperatura aerului va marca o creştere faţă de ziua precedentă în ţările centrale şi sud-estice şi o scãdere în cele sud-vestice şi de rãsãrit.

Mâine. Vremea va fi în continuare frumoasă și caldă. Va deveni din ce în ce mai cald în ultima săptămână din septembrie. Izolat, vor fi şi averse, şi intensificări temporare ale vântului în Maramureş şi pe arii restrânse în Banat, Crişana, Transilvania şi jumătatea de nord a Moldovei.

Poimâine. Vreme plăcută. În general, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări trecătoare ziua. Dimineaţa şi noaptea, pe alocuri, îndeosebi la munte, vor fi condiţii de ceaţă. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 32 de grade, iar cele minime între 9 şi 19 grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite