Meteo: Vreme frumoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Temperaturile în weekend
Temperaturile în weekend

Temperaturile se menţin în continuare ridicate pentru această perioadă. Cerul, variabil, se va înnora treptat în vestul şi sud-vestul ţării, unde vor fi averse, însoţite şi de descărcări electrice, izolat în cursul zilei şi local, noaptea.

 Vântul va sufla slab, cu unele intensificări în Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi în zona montană înaltă. Maximele vor fi cuprinse între 23 şi 33 de grade, cele mai ridicate fiind în Lunca Dunării, iar cele minime se vor încadra între 8 şi 18 grade, uşor mai ridicate pe litoral, dar mai scăzute în estul Transilvaniei. În estul şi sud-estul Europei, dar şi în regiunile vestice şi de sud-vest, vremea va fi frumoasă cu cer mai mult senin. În restul regiunilor, vor fi înnorări, temperaturi scăzute şi ploi, pe arii extinse în regiunile nordice, local în cele central-estice, în Italia, nord-vestul Greciei, Bosnia, Herţegovina, Albania, Croaţia. 

Sâmbătă

Vreme instabilă. Dacă în prima parte a zilei va fi cald şi senin, spre după-amiază, în majoritatea regiunilor, cerul se va înnora şi se vor semnala averse şi descărcări electrice. În zonele montane, în nordul şi estul ţării, ploile pot avea caracter torenţial. Temperatura aerului va marca o scădere uşoară faţă de ziua precedentă, ajungând la 25-29 de grade. 

Duminică

Vreme mai rece. Treptat, se va răci simţitor în toate regiunile, temperaturile devenind normale pentru mijlocul lui septembrie. Peste zi, cerul va fi temporar noros şi local, în Banat, Crişana şi Moldova va ploua. Temperaturile vor fi mai scăzute faţă de sâmbătă, înregistrându-se scăderi de până la 5 grade. Astfel, valorile termice vor urca doar până la 26-27 de grade în Lunca Dunării, pe litoral până la 23-25 de grade, iar la munte acestea nu vor depăşi 24 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite