Meteo: Vreme frumoasă.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Azi
Azi

Valorile termice vor scădea, astăzi, uşor în toată ţara, devenind normale pentru această dată în majoritatea zonelor, exceptând partea de sud a teritoriului unde se vor menţine peste mediile climatologice.

Cerul va fi variabil şi doar  izolat va ploua slab în zona de munte şi în nordul Munteniei şi al Olteniei. Temperaturile maxime vor fi de la 20 de grade în Maramureş, estul Transilvaniei şi nordul Moldovei până la 30 de grade în Lunca Dunării, iar minimele termice se vor încadra între 6 şi 16 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, până la 4 grade. În Europa, cerul va fi temporar noros în nord, centru şi est, unde vântul va avea unele intensificări şi în rest va fi senin. Va ploua slab, pe arii restrânse, în Peninsula Scandinavă, Finlanda, Republicile Baltice, Rusia, Belarus. În restul continentului va predomina o vreme frumoasă cu cer variabil spre mai mult senin.

Sâmbătă
Vremea se menţine plăcută. O zi de vară târzie, în regiunile vestice şi sudice. În rest, vremea se răceşte, temperaturile minime vor coborî sub 9 grade, iar cele maxime nu vor mai depăşi, în medie, valoarea de 26 de grade. Pe litoral, vremea va fi predominant frumoasă, însă maximele nu vor depăşi 24 de grade. La munte vor fi intensificări ale vântului, iar pe creste vor fi ploi torenţiale.

Duminică
Vreme mai rece. Încet-încet, dimineţile şi serile vor fi din ce în ce mai răcoroase, începând cu ziua de duminică, cu intensificări ale vântului îndeosebi în estul ţări. Pe zi, temperaturile vor urca până la 26-27 de grade în Lunca Dunării, cele mai ridicate fiind în vestul ţării. La munte, cerul va fi mai mult variabil în nordul Carpaţilor Orientali, unde izolat va ploua slab.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite