Meteo: Vreme frumoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Azi
Azi

La început de săptămână şi de septembrie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele înregistrate în mod obişnuit pentru această perioadă. Totuşi, se resimt din ce în ce mai mult dimineţile şi nopţile răcoroase.

Cele mai ridicate temperaturi vor fi în Timişoara şi Oradea, unde maximele vor ajunge la 33 de grade. Dacă partea vestică a ţării va fi marcată ca fiind cea mai călduroasă, pe litoral şi în nordul ţării, valorile nu vor depăşi 26 de grade.

Intensificări ale vântului se vor înregistra doar temporar şi izolat, cu precădere în masivele Carpaţilor Occidentali. Pe continent, vor fi înnorări şi va ploua în Arhipelagul Britanic, în Republicile Baltice, Ţările Scandinave şi nord-vestul Rusiei. Ploi torenţiale însoţite de descărcări electrice şi intensificări ale vântului se vor întâlni în special în zonele muntoase - în Munţii Alpi şi în Munţii Apenini. În celelalte regiuni, vremea va fi predominant frumoasă, mai călduroasă în sudul extrem.

Mâine. Vremea va fi în continuare frumoasă şi caldă. Cerul va fi variabil în regiunile nordice şi mai mult senin în restul ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 33 de grade, iar cele minime între 11 şi 21 de grade, uşor mai scăzute în depresiuni, până la 7 grade.

Poimâine. Vremea se va menţine caldă. În continuare, temperaturile vor fi mai ridicate decât normal în această perioadă. Pe timpul zilei, cerul va fi predominant senin şi doar la munte se vor simţi intensificări ale vântului, unde sunt aşteptate şi ploi, sub formă de averse. Maximele vor fi cuprinse între 23 şi 32 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite