Meteo: Vreme frumoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În vestul Arhipelagului Britanic este activă depresiunea islandeză, din care s-a desprins un nucleu foarte activ în zona Mării Baltice, unde, îndeosebi în Polonia şi în vestul Rusiei, un sistem frontal determină vremea puternic instabilă.

În restul continentului, presiunea va creşte, mai accentuat în Europa Centrală, determinând deplasarea rapidă a ciclonului amintit. La noi, presiunea va creşte, circulaţia aerului se va menţine nordică, dar vor fi multe ore cu soare. În această configuraţie barică, vremea va fi frumoasă, cu cerul variabil, mai mult senin. Numai în zona Carpaţilor Orientali, cerul va prezenta temporar înnorări mai accentuate după-amiaza, când este posibil ca izolat, trecător să plouă slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 33 de grade.

Mâine

Vremea va fi frumoasă, cu cerul mai mult senin. Înnorări mai accentuate se vor produce la munte şi în nord-est, unde, pe arii restrânse, va ploua. Vântul va sufla moderat în est şi ceva mai tare la munte. Temperaturile waxime vor fi cuprinse între 24 de grade, în nord, şi 35 de grade, în Lunca Dunării.

Poimâine

Vremea se va menţine. Vântul, în general slab, în zonele din interiorul arcului carpatic, va sufla moderat în Oltenia şi mai tare în Moldova, Muntenia şi Dobrogea, iar pe litoral va prezenta intensificări. Temperaturile maxime, în scădere uşoară, vor fi cuprinse între 21 şi 31 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite