Meteo: Vreme frumoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Depresiunea islandeză cu centrul în locul ei de origine, din care s-a desprins un nucleu în sudul Arhipelagului Britanic, se menţine activă în vestul continentului. 

În Câmpia Rusă mai este activă zona depresionară a zilelor trecute, din care se extinde spre vest, până în nordul Ungariei, un front ­atmosferic. În restul continentului, îndeosebi în nord şi în centru, presiunea va creşte uşor. Şi la noi presiunea va creşte începând din vest, iar circulaţia, în general slabă, va fi nord-vestică şi vestică. În aceste condiţii, vremea va fi în general instabilă în vestul, centrul şi în nordul ţării, unde cerul va prezenta temporar înnorări accentuate şi local va ploua ca vara. În restul teritoriului, vremea va fi predominant frumoasă, cu ploi cu totul izolate după-amiaza. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 şi 30 de grade.

Mâine

Vremea va fi uşor instabilă la munte, în centrul, estul şi în sudul ţării, unde cerul va prezenta temporar înnorări accentuate şi pe arii restrân­se va ploua cu caracter de aversă. Vântul va prezenta intensificări la munte, în Moldova, Dobrogea şi în Bărăgan. Maximele vor fi cuprinse între 22 şi 31 de grade.

Poimâine

Vremea va fi frumoasă, cu cerul variabil, mai mult senin în centrul, nordul şi în sud-estul ţării. Înnorări ceva mai accentuate se vor produce după-amiaza la munte şi în sud-vestul ţării, unde pe arii restrânse va ploua. Vântul va prezenta intensificări  în est. Maximele vor fi cuprinse între 21 şi 30 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite