Meteo: Vreme de toamnă târzie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Azi
Azi

Dacă în nord-vestul Oceanului Atlantic este foarte extinsă depresiunea islandeză, coborâtă până în sud-vestul Arhipelagului Britanic, situaţie care determină circulaţia sudică în Europa atlantică, în restul continentului, presiunea va creşte până în nordul Peninsulei Scandinave.

În estul Câmpiei Ruse, presiunea este mai scăzută, iar în bazinul central-sudic al Mării Mediterane, la înălţime, se menţine masa de aer mai rece şi, în consecinţă, vremea va fi în general instabilă. La noi, presiunea în creştere şi circulaţia slabă vor determina vremea în general frumoasă, dar rece noaptea şi dimineaţa. Cerul va fi variabil, mai mult senin în zonele de deal şi la munte, dar dimineaţa, în zonele joase, se va produce ceaţă, asociată izolat cu depunere de chiciură. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 şi 10 grade. 

Mâine

Vremea va fi în general frumoasă, cu cerul variabil, mai mult senin la deal şi la munte. Noaptea şi dimineaţa va fi ceaţă în zonele joase, asociată cu depunere de chiciură, care în sud poate să persiste. Vântul va sufla slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 11 grade.

Poimâine

Cerul va fi variabil, mai noros în nordul şi în nord-estul ţării, unde va ploua slab, iar în zona înaltă a Carpaţilor Orientali, va fulgui trecător. În zonele joase, local se produce ceaţă, care poate persista în Câmpia Română şi în Câmpia de Vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 şi 12 grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite