Meteo: Vreme de toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai mare parte a continentului se află sub influenţa unui câmp de presiune ridicată, cu valori de până la 1.026 de milibari, în nordul Ucrainei. În acelaşi timp, în nord-estul Oceanului Atlantic se menţine extinsă depresiunea islandeză, care aduce în vestul continentului masă de aer cald şi umed.

La noi, presiunea, distribuită uniform, se menţine la valori mai mari decât media multianuală, iar circulaţia va fi slabă, situaţie în care vremea va fi predominant frumoasă, cu cerul mai mult senin, exceptând estul şi sudul ţării. În aceste zone, vremea va fi rece, cu cerul mai mult noros şi pe arii restrânse cu burniţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 şi 18 grade Celsius.

Mâine

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi ceva mai noros în prima parte a zilei şi noaptea în est şi în sud-est, unde vor fi condiţii de burniţă.  Vântul va sufla slab până la moderat. Dimineaţa se va produce ceaţă local în sud-estul teritoriului şi izolat în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 şi 17 grade.

Poimâine

Vremea se va încălzi uşor în cea mai mare parte a ţării, mai ales la deal şi la munte. Cerul va fi mai mult senin în zona de munte, dar în zonele joase şi pe văile munţilor, pe arii restrânse, se va produce ceaţă. Vântul va sufla în general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 şi 19 grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite