Meteo: Vreme de primăvară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presiunea atmosferică va scădea uşor în nord-vestul şi în centrul continentului. Pe unul dintre fronturile atmosferice ale depresiunii islandeze, coborât până în sudul Munţilor Alpi, se vor genera cicloni mediteraneeni, în deplasare către Peninsula Balcanică.

În sud-vest, în nord şi în nord-est, presiunea va creşte, iar ciclonul din nord-vestul Mării Negre îşi va menţine mişcarea retrogradă. La noi, presiunea va scădea uşor, iar vremea va fi în general instabilă, cu înnorări temporare mai accentuate şi cu ploi pe arii relativ extinse, mai ales ziua. Aversele vor fi însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat, la munte cantitătile de apă vor depăşi 30 de litri pe metru pătrat. Maximele vor fi cuprinse între 19 şi 27 de grade.

Mâine

Vremea se va menţine în general instabilă. Cerul va prezenta temporar înnorări mai accentuate şi, mai ales ziua, vor fi ploi, pe arii relativ extinse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 şi 27 de grade.

Poimâine

Vremea va fi în general instabilă, cu înnorări mai accentuate în nord, unde va ploua pe arii extinse. Ploile, mai ales cu caracter de aversă, vor fi însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului. Maximele vor fi cuprinse între 16 şi 26 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite