Meteo: Vreme călduroasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În nord-vestul Oceanului Atlantic, coborâtă latitudinal, se menţine Depresiunea Islandeză, cu centrii în vestul Arhipelagului Britanic, în zona Mării Nordului şi a Mării Baltice. În nord, în deplasare rapidă se află depresiunile subpolare.

În cea mai mare parte a continentului, presiunea va continua să crească, mai mult în Câmpia Rusă. Şi în zona geografică a ţării noastre, presiunea va creşte uşor, iar circulaţia se va menţine slabă, în special în sudul ţării. În această structură, la care se asociază mişcările descendente ale aerului, vremea va fi predominant frumoasă, dar mai ales căduroasă, cu maxime cuprinse între 29 şi 34 de grade, uşor mai scăzute pe litoral. Cerul, senin, va fi ceva mai noros după-amiaza la munte, unde izolat, va ploua slab, iar vântul aproape că nu se va simţi.

MÂINE. Vremea va fi  călduroasă, local caniculară după-amiaza, la câmpie, unde, local, indicele de confort termic umiditate-temperatură va atinge pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi ceva mai noros după-amiaza la munte şi în nordul ţării, unde, izolat, va ploua slab. Maximele vor fi cuprinse între 29 şi 36 de grade.

POIMÂINE. Vremea se va menţine călduroasă, caniculară după-amiaza, la câmpie, unde indicele de confort termic temperatură-umiditate va atinge pragul critic de 80 de unităţi. Cerul mai mult senin va prezenta înnorări accentuate după amiaza la munte şi în nord, unde trecător va ploua, ca vara.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite