Meteo: Vreme caldă pentru această dată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Depresiunea islandeză se menţine extinsă în suprafaţă peste nord-vestul continentului, inclusiv în zona ţărilor baltice, situaţie care determină circulaţia predominant vestică şi vreme în general instabilă.

În restul continentului, presiunea este ridicată, vremea este în general frumoasă şi caldă, dar cu ceaţă în zonele joase. Şi la noi, presiunea este la valori mai ridicate decât media multianuală, iar circulaţia aerului este slabă. Aşa că vremea se va menţine caldă pentru această dată, cu temperaturi maxime cuprinse între 4 şi 12 grade. Cerul va fi variabil, dar în zonele joase, din sudul şi din vestul ţării, local se va produce ceaţă, posibil persistentă, asociată izolat cu burniţă.

Mâine

Vremea va fi în general frumoasă la deal şi la munte, unde cerul va fi variabil. În zonele joase, dimineaţa, local se va produce ceaţă, asociată cu burniţă sau cu fulguială. Noaptea, pe arii restrânse din vestul ţării vor cădea precipitaţii slabe sub formă de ploaie şi de lapoviţă. Maximele vor fi cuprinse între 0 şi 10 grade.

Poimâine

Vremea va fi predominant închisă. În vestul, în nordul şi în centrul ţării, local vor cădea precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi trecător de ninsoare, la munte şi în nordul Moldovei. În sud şi în est, local se va produce ceaţă, izolat persistentă, asociată cu burniţă. Maximele vor fi cuprinse între 0 şi 9 grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite