Meteo: Vreme caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vremea azi
Vremea azi

Depresiunea Islandeză, coborâtă latitudinal până în sudul arhipelagului britanic, se menţine extinsă în vestul şi în centrul continentului.

Din aceasta, în bazinul vestic al Mării Mediterane s-a generat un nucleu ciclonic, iar în zona Ţărilor Baltice şi a Poloniei s-au izolat mici depresiuni.

În restul continentului, mai ales în nord şi în sud-est, presiunea a crescut. Şi la noi presiunea este mai mare decât ieri, iar circulaţia sudică şi sud-vestică aduce masă de aer cald. În aceste condiţii, cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate în vestul, centrul şi în nordul ţării, unde temporar va ploua, iar izolat cantităţile de apă vor fi mai însemnate.

Ploile, mai ales averse, vor fi însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului va ploua izolat după-amiază. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 şi 26 de grade.

MÂINE: Vremea va fi caldă, dar şi în general instabilă, iar cerul temporar noros. Mai ales ziua va ploua local în vestul, centrul şi în nordul ţării şi pe arii mai restrânse în sud-est. Ploile, mai ales averse, vor fi însoţite de descărcări electrice, de intensificări de scurtă durată ale vântului, şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 şi 25 de grade.

POIMÂINE: Cerul va prezenta înnorări mai accentuate ziua în jumătate de vest a ţării, unde temporar va ploua.  După-amiaza şi noaptea înnorările se vor accentua şi în celelalte zone şi va ploua local. Ploile, mai ales averse, vor fi însoţite de descărcări electrice, iar izolat cantităţile de apă vor fi mai însemnate. Temperaturile maxime vor cuprinse între 17 şi 27 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite