Meteo: Vreme caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presiunea atmosferică va continua să scadă în cea mai mare parte a continentului,  mai accentuat în centru și în nord, iar ciclonul mediteraneean din zona Mării Adriatice, în deplasare spre est, va deveni tot mai puternic.

În aceste zone, vremea va fi instabilă. Și la noi, presiunea va continua să scadă, iar vremea va fi determinată de activitatea ciclonului din vestul Peninsulei Balcanice. Frontul cald al acesteia va aduce mai mulţi nori în jumătatea de vest a ţării și, mai ales noaptea, pe arii extinse vor cădea precipitaţii, îndeosebi sub formă de ploaie, iar la munte, sub formă de ninsoare. Cantităţile de apă vor depăși izolat 15 litri pe metru pătrat. În restul teritoriului va ploua izolat la noapte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 12 grade.

Mâine

Cerul va fi mai mult noros în sudul, estul și în centrul ţării, unde va ploua ziua, iar noaptea, precipitaţiile vor fi mai ales sub formă de lapoviţă și ninsoare, local în Moldova și Transilvania, și izolat în restul teritoriului. La munte va ninge. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade.

Poimâine

Temperaturile maxime vor fi apropiate de mediile multianuale, ajungând la valori cuprinse între 0 și 8 grade. Cerul va fi mai mult noros și vor cădea precipitaţii sub formă de ploaie și lapoviţă în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și pe arii mai restrânse, sub formă de ninsoare, în celelalte zone.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite