Meteo: Vreme caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Azi
Azi

Depresiunea islandeză, extinsă în nord-estul Oceanului Atlantic şi în zona Peninsulei Scandinavice, se va deplasa spre est şi va ocupa jumătatea de nord a continentului.

Un front atmosferic se va deplasa foarte repede de la vest la est, în timp ce în bazinul central al Mării Mediterane se va genera un ciclon, care va evolua către Peninsula Balcanică. La noi, presiunea va scădea, iar circulaţia vestică se va intensifica. Cerul va fi temporar noros ziua în vestul şi în sud-estul ţării, iar la noapte înnorările se vor accentua în cea mai mare parte a teritoriului. Precipitaţii slabe vor cădea predominant sub formă de ninsoare în vestul, în nordul şi în centrul ţării, iar dimineaţa, pe arii restrânse în zonele joase, se va produce ceaţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 şi 10 grade. 

Mâine

Cerul va fi mai noros în zonele din interiorul arcului carpatic, unde, îndeosebi noaptea, local vor cădea precipitaţii sub formă de ninsoare. În rest, vor cădea precipitaţii slabe, mixte  în est, iar noaptea în sud. Izolat vor fi condiţii de polei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 şi 8 grade.

Poimâine

Cerul se va menţine mai mult noros în zonele intracarpatice, unde local va ninge slab. În restul teritoriului, cerul se va înnora şi vor cădea precipitaţii slabe, mixte în Dobrogea. În Bărăgan, ninge. Vântul va sufla pe litoral şi în Delta Dunării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 şi 7 grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite