Meteo: Vreme caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Depresiunea islandeză se menţine în locul ei de origine. Din aceasta s-a desprins un nucleu mobil în nord-vestul Peninsulei Scandinavice şi un altul mai restrâns în vestul Franţei.

În aceste zone, îndeosebi în nord-vest, vremea este instabilă. În restul continentului, presiunea este la valori relativ ridicate. În zona ţării noastre, presiunea nu va suferi modificări importante, se va menţine distribuită relativ uniform, circulaţia  aerului va fi tot nordică, dar numărul orelor de insolaţie va fi mare. Aşa că vremea va fi predominant frumoasă şi caldă. Cerul, mai mult senin, va fi ceva mai noros la noapte în nordul extrem al ţării, unde cu totul izolat este posibil ca trecător să plouă slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse  între 25 şi 33 de grade.

Mâine

Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul variabil va prezenta temporar înnorări mai accentuate după-amiaza în nord-estul ţării, unde îndeosebi în zona de munte, izolat, va ploua slab, ca vara. Temperaturile maxime, în creştere uşoară, vor fi cuprinse între 26 şi 35 de grade.

Poimâine

Vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiaza în Câmpia de Vest şi în Câmpia Română. Cerul variabil va prezenta temporar înnorări mai accentuate în zona Carpaţilor Orientali, unde izolat, trecător, va ploua slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 28 şi 36 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite