Meteo: Vreme caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Azi
Azi

Presiunea atmosferică se menţine scăzută în vestul şi în centrul continentului, unde este activă depresiunea islandeză. Un front atmosferic al acesteia determină instabilitatea vremii în Europa Centrală, dar şi în vestul Câmpiei Ruse.

În restul continentului, îndeosebi în sud, din Insulele Azore până în sudul Rusiei, presiunea este ridicată. La noi, presiunea ridicată şi fronturile atmosferice încă departe, împreună cu circulaţia vestică şi sud-vestică, determină vremea caldă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 25 şi 32 de grade. Cerul va prezenta înnorări mai accentuate după-amiaza, mai ales la munte, unde va ploua trecător. Ploile vor fi de scurtă durată şi vor fi însoţite de descărcări electrice, iar vântul va prezenta intensificări trecătoare.

Mâine

Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării, cu temperaturi maxime cuprinse între 26 şi 33 de grade. Cerul va prezenta înnorări mai accentuate spre seară şi noaptea în vest, în nord-vest şi la munte, unde va ploua. Vântul se va intensifica, putând lua aspect de vijelie.

Poimâine

Vremea se va menţine călduroasă în cea mai mare parte a ţării, cu maximele cuprinse între 22 de grade, în Maramureş şi în Crişana, şi 35 de grade, în Lunca Dunării. Instabilitatea atmosferică se va accentua după-amiaza şi se va manifesta prin averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite