Meteo: Vreme ca de primăvară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai mare parte a continentului, îndeosebi în jumătatea nordică, se află în câmp de presiune atmosferică scăzută, din cauza extinderii depresiunii islandeze pe continent, cu centrii în vestul Arhipelagului Britanic, sud-vestul Peninsulei Scandinave şi în zona Finlandei.

Două sisteme frontale, unul care leagă centrii amintiţi şi un altul din nordul Franţei, peste Europa Centrală, în vestul Rusiei, determină vremea foarte instabilă. Dacă în bazinul estic al Mării Mediterane este o zonă ciclonică, în centru şi în vest, inclusiv în nord-vestul Africii, presiunea este ridicată. La noi, vremea se va menţine deosebit de caldă pentru această lună, cu temperaturi maxime cuprinse între 14 şi 23 de grade. Vremea va fi şi predominant frumoasă, cu cerul mai mult senin şi vânt în general slab.

Mâine

Vremea se va menţine deosebit de caldă, dar şi predominant frumoasă, cu cerul variabil, mai mult senin, dar cu ceaţă dimineaţa, în zonele joase, îndeosebi în sudul ţării. Vântul va sufla în general slab, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 şi 23 de grade.

Poimâine

Vremea va fi deosebit de caldă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla în general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 şi 22 de grade. Dimineaţa, în zonele joase, mai ales din sud şi est, se va produce ceaţă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite