Meteo: Vreme blândă de toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Azi
Azi

În vestul, nord-vestul şi în sud-vestul continentului, inclusiv în bazinul vestic al Mării ­Mediterane, presiunea este scăzută şi în consecinţă depresiunea islandeză este extinsă mult pe uscat, iar vremea este instabilă.

Pe un front rece al acesteia, în Golful Marsiliei, s-a generat un ciclon mediteraneean, în deplasare lentă spre est, din cauza presiunii ridicate din Câmpia Rusă şi Podişul Anatoliei, care se constituie ca un baraj. Ţara noastră se află sub influenţa câmpului de presiune ridicată din est şi, ca urmare, vremea va fi predominant frumoasă, dar cu ceaţă dimineaţa în depresiuni şi pe văile munţilor. Cerul variabil, mai mult senin în nord şi în centru, va fi ceva mai noros în restul teritoriului. Vântul, în general slab, va prezenta unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 şi 18 grade.

Mâine

Vremea va fi în general frumoasă, dar rece noaptea şi dimineaţa. Cerul va fi variabil, dar dimineaţa, în depresiuni şi pe văile munţilor şi local în zonele joase extracarpatice, se va produce ceaţă. Vântul va sufla ceva mai tare în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 17 grade.

Poimâine

Vremea se menţine frumoasă, dar rece noaptea şi dimineaţa. Cerul variabil va fi ceva mai noros în Dobrogea. Vântul va sufla slab până la moderat, iar dimineaţa, în depresiuni, pe văile de munte şi izolat în zonele extracarpatice, se va produce ceaţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 şi 16 grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite