Meteo: Toamna se menţine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă în vestul şi în nord-vestul continentului este foarte mult extinsă depresiunea islandeză, din care s-a desprins un nucleu depresionar în nord, coborât până în estul Câmpiei Ruse, în restul continentului, îndeosebi în sud-est, presiunea este ridicată.

La noi, presiunea se menţine la valori mai mari decât media multianuală, circulaţia este slabă, situaţie în care atmosfera este stabilă şi fronturile atmosferice sunt tot departe, iar masa de aer se învecheşte. În aceste condiţii, vremea va fi predominant frumoasă, dar dimineaţa cu ceaţă, local în zonele joase din exteriorul arcului carpatic, şi izolat în restul teritoriului. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 şi 17 grade.

Mâine

Vremea va fi frumoasă, cu cerul senin, îndeosebi în zona înaltă de munte, dar cu ceaţă dimineaţa, local în zonele din exteriorul arcului carpatic, asociată izolat cu burniţă şi pe arii mai restrânse în zonele joase din restul teritoriului. Vântul va sufla în general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 şi 17 grade.

Poimâine

Vremea va fi în general închisă în estul şi în sud-estul ţării, unde local se va produce ceaţă, asociată izolat cu burniţă. În restul teritoriului, vremea va fi predominant frumoasă, cu cerul mai mult senin şi izolat cu ceaţă dimineaţa în zonele joase şi pe văi. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 şi 17 grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite