Meteo: Temperaturi ridicate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Azi
Azi

Presiunea atmosferică nu va suferi modificări importante pe continent. Astfel, depresiunea islandeză se va menţine în nordvestul continentului, extinsă spre mările circumpolare, în timp ce, mai la sud, din Insulele Azore, peste Franţa, Marea Britanie, Europa Centrală şi peste toată Câmpia Rusă, până la Munţii Ural, presiunea este ridicată.

Dar în sud, mai ales în vestul Mării Mediterane, presiunea va scădea şi se vor genera cicloni care vor determina vremea instabilă. La noi, presiunea nu va suferi modificări importante, iar circulaţia se va menţine predominant estică. În aceste condiţii, vremea va fi caldă, cu temperaturi maxime cuprinse între 24 şi 32 de grade. Cerul, variabil, va prezenta înnorări mai accentuate după-amiaza şi seara, la munte, în estul, centrul şi nordul ţării, unde va ploua local, mai ales cu caracter de aversă.

Mâine

Vremea se menţine caldă, cu maxime cuprinse între 23 şi 32 de grade, dar şi în general instabilă. Cerul, variabil, va prezenta înnorări mai accentuate, după-amiaza şi la începutul nopţii, la munte, în vestul, centrul şi în sudul ţării, unde va ploua local. Ploile vor fi însoţite de descărcări electrice şi de intensificări ale vântului.

Poimâine

Vremea va fi caldă şi în general frumoasă. Înnorări mai accentuate se vor produce după-amiaza şi noaptea, la munte şi în vestul ţării, undeva ploua trecător, cu caracter de aversă. Ploile vor fi însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului. Maximele vor fi cuprinse între 24 şi 32 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite