Meteo: Ploi în nord.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Depresiunea nord-atlantică se va menţine în spaţiul dintre Groenlanda şi Scandinavia, din care s-a desprins un nucleu în zona Insulelor Azore, iar câmpul de presiune scăzută desprins din acesta se tot extinde în Câmpia Rusă.

La noi, presiunea nu va suferi modificări importante, Munţii Carpaţi vor delimita un câmp de presiune mai scăzută, din exterior, de un altul mai ridicat, din vest şi din centru, unde un front atmosferic va aduce mai mulţi nori şi, ca urmare, ziua va ploua.

La noapte, aria ploilor se va extinde şi în nord. Ploile vor fi mai ales cu caracter de aversă, posibil însoţite de descărcări electrice, iar cantităţile de apă vor depăşi izolat, în special la munte, 20 de litri pe metru pătrat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 şi 22 de grade.

Mâine

Vremea se va răci îndeosebi în jumătatea de nord a ţării şi va ploua local în nord şi în centru şi izolat în rest. În zona înaltă de munte, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi de ninsoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 şi 20 de grade, iar cele minime, între 1 şi 7 grade.

Poimâine

Vremea va fi mai rece decât în mod normal la această dată. Va ploua local în nordul, în centrul şi în estul ţării. La munte, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi de ninsoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 şi 18 grade, iar minimele, între -2 şi 6 grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite