Meteo: Toamnă târzie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presiunea atmosferică va scădea în jumătatea de nord a continentului, mai accentuat în nord-vest. În același timp, din nord-est, peste estul Câmpiei Ruse se va forma o zonă de presiune scăzută, din care un front coborât spre sud până în nordul Mării Negre se va uni cu un alt sistem frontal din Europa Centrală.

În jumătatea de sud, presiunea se va menţine ridicată. La noi, presiunea va crește ușor, circulaţia va fi predominant vestică, iar periferia unui front aparţinând nucleului depresionar din centrul continentului va aduce mai mulţi nori în vestul, centrul și în nordul ţării. Va ninge slab la munte, în Maramureș, și pe arii mai restrânse în rest. Dimineaţa, în zonele joase, mai ales în cele din sud, se va produce ceaţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 6 grade.

Mâine

Izolat ziua și pe arii restrânse noaptea, vor cădea precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare în nord-vestul ţării. La munte va ninge. În restul teritoriului, îndeosebi în Banat, Transilvania și în nordul Moldovei vor cădea precipitaţii slabe pe arii restrânse. Vor fi condiţii de polei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 8 grade.

Poimâine

Cerul va fi mai mult noros și vor cădea precipitaţii, predominant sub formă de ninsoare la munte și mixte în jumătatea de nord a ţării și izolat în restul teritoriului. Vor fi condiţii de polei. Vântul moderat va prezenta intensificări în majoritatea zonelor ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 10 grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite