Meteo: Instabilitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Azi
Azi

Presiunea atmosferică va continua să scadă în cea mai mare parte a continentului, astfel că depresiunea islandeză se va extinde în vestul şi în centrul continentului, dar se menţine ridicată în nord şi nord-est.

Presiunea va scădea şi în sud-est, unde nucleul depresionar din nord-vestul Mării Negre se va deplasa retrograd în zona ţării noastre. Astfel, un front atmosferic va determina vremea să fie în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate şi cu ploaie pe arii relativ extinse, însoţite de descărcări electrice şi de intensificări ale vântului. Mai ales la munte, cantităţile de apă vor depăşi izolat 25 de litri pe metru pătrat, iar la peste 2.000 de metri înălţime va fi şi lapoviţă. Maximele vor fi cuprinse între 19 şi 27 de grade.

Mâine

Vremea se va menţine în general instabilă. Cerul va prezenta temporar înnorări accentuate şi va ploua pe arii extinse în toată ţara, mai ales ziua. Cantităţile de apă vor fi mai însemnate îndeosebi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 26 de grade.

Poimâine

Vremea va continua să fie în general instabilă, cu înnorări mai accentute, îndeosebi ziua. Va ploua pe arii extinse la deal şi la munte. Ploile, mai ales cu caracter de aversă, vor fi însoţite de descărcări electrice. Maximele vor fi cuprinse între 20 şi 27 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite