Meteo: Atât vreme de iarnă, cât şi de toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Azi
Azi

Presiunea se menţine scăzută în cea mai mare parte a continentului, cu centrii depresionari în estul Arhipelagului Britanic, nordul Mării Baltice şi în vestul peninsulei balcanice, zone unde vremea este puternic instabilă.

Numai în sud-vest şi în estul Câmpiei Ruse, presiunea este ridicată. În zona ţării noastre, presiunea este scăzută. Vremea va fi, în general, închisă, cu precipitaţii, mai ales în a doua parte a zilei şi la noapte, sub formă de ploaie în Dobrogea, predominant ploaie în Muntenia şi sub formă de ploaie, lapoviţă şi trecător ninsoare în Banat, Oltenia şi Moldova. Local, la munte şi izolat în Transilvania va ninge slab. Vor fi condiţii de polei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 şi 8 grade.

Mâine

Vremea se va menţine, în general, închisă. Vor cădea precipitaţii predominant sub formă de ninsoare, local în Banat, Transilvania şi Moldova, sub formă de ploaie, lapoviţă şi trecător ninsoare în Oltenia şi Muntenia şi sub formă de ploaie în Dobrogea. Vor fi condiţii de polei. Temperaturile maxime vor fi între 0 şi 9 grade.

Poimâine

Vremea va fi, în general, închisă. Ziua va ninge slab în nordul şi în centrul ţării. În restul teritoriului, izolat, sunt posibile precipitaţii slabe. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime, apropiate de mediile multianuale de la această dată, vor fi cuprinse între -1 şi 7 grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite