Meteo:Vremea se va menţine caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presiunea se menţine ridicată în nord-vestul şi în centrul continentului, dar şi în sud-vest şi în estul bazinului Mării Mediterane, va fi scăzută în nord şi în est şi va scădea în sudul Europei Centrale.

Şi în zona geografică a ţării noastre presiunea va scădea, iar un front atmos­feric desfăşurat între Franţa şi sudul Munţilor Urali se va apropia. Chiar dacă temperatura va scădea în nordul ţării, vremea se va menţine caldă, îndeosebi în sud şi în sud-est, unde cerul va fi variabil. În celelalte zone, cerul va deveni mai mult noros şi, local, vor cădea precipitaţii sub formă de ploaie, iar noaptea, în nordul Carpaţilor Orientali şi în nordul Moldovei, şi sub formă de lapoviţă sau de ninsoare. Maximele vor fi cuprinse între 10 şi 23 de grade.

Mâine

Vremea se va răci, mai accentuat în est şi în sud-est. Cerul va fi mai mult noros şi, local vor cădea precipitaţii, în jumătatea de nord a ţării sub formă de ploaie, iar în Moldova şi la munte şi sub formă de lapoviţă sau de ninsoare. Maximele vor fi cuprinse între 3 şi 19 grade.

Poimâine

Maximele cuprinse, în general, între 9 şi 15 grade şi minimele, între -2 şi 8 grade, vor caracteriza o zi de primăvară. Cerul va fi mai mult noros şi va ploua local în vestul, centrul şi în nordul ţării şi, pe arii mai restrânse, în rest. La munte, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi de ninsoare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite