Meteo:Vreme foarte instabilă.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Azi
Azi

Presiunea va scădea mult în vestul continentului, ceea ce va determina extinderea pe uscat a Depresiunii Islandeze coborâtă latitudinal faţă de locul ei de origine. La noi, presiunea va scădea, iar frontul amintit va traversa ţara, de la vest la est.

Aşa că va ploua puternic la început ziua în vest, nord-vest şi în centru, apoi la noapte, mai ales în est, sud şi sud-est.  Ploile, mai ales averse, vor avea caracter torenţial, iar cantităţile de apă vor depăşi 25 de litri pe metru pătrat şi izolat 60 de litri pe metru pătrat, îndeosebi la deal, la munte şi în nord. Acestea vor fi însoţite de intensificări ale vântului, care pot lua aspect de vijelie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade, în Dealurile de Vest, şi 31 de grade, în Bărăgan şi sudul Moldovei.

Mâine Vremea va fi răcoroasă şi în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări accentuate. Cantităţile de apă vor depăşi local 20 de litri pe metru pătrat şi izolat, 40 de litri pe metru pătrat. Ploile vor avea caracter torenţial şi vor fi însoţite de descărcări electrice. Vântul va prezenta unele intensificări la munte, în nordul Moldovei şi în Oltenia. Maximele vor fi cuprinse între 14 şi 24 de grade.

Poimâine Vremea se va încălzi şi va deveni predominant frumoasă, pentru că frontul zilei de miercuri va ajunge în nordul Mării Negre. Numai la munte, în nordul şi nord-estul ţării, cerul va fi noros şi, îndeosebi după-amiaza, va ploua slab. În sud, cerul va fi mai mult senin. Vântul slab şi moderat va prezenta unele intensificări în estul ţării. Maximele vor fi cuprinse între 20 şi 28 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite