Meteo:Vreme caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Azi
Azi

Presiunea atmosferică se menţine scăzută în cea mai mare parte a continentului, îndeosebi în sud-vest, în vestul Mării Mediterane, dar şi în centru, cu valori mai mici în zona Franţei, Poloniei şi la sudul Munţilor Alpi.

Fronturile atmosferice determină o vreme instabilă, cu ploaie şi vânt. La noi, presiunea va scădea, circulaţia va fi sudică, iar masa de aer se menţine caldă şi umedă. Aşa că vremea va fi şi astăzi deosebit de caldă, iar cerul variabil, cu înnorări mai accentuate în zonele din interiorul arcului carpatic, unde, mai ales ziua, va ploua pe arii extinse. Cantităţile de apă vor depăşi local 15 litri pe metru pătrat, iar la munte, izolat, 25-30 de litri pe metru pătrat. Va mai ploua local în Oltenia, la noapte, şi izolat în restul teritoriului. Maximele vor fi cuprinse între 16 şi 26 de grade.

Mâine

Vremea se va menţine deosebit de caldă, cerul va fi temporar noros şi va ploua local în vestul, în centrul şi în nordul ţării şi pe arii mai restrânse, îndeosebi noaptea, în sud-est. Vântul va prezenta intensificări în zona înaltă de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 23 de grade.

Poimâine

Chiar dacă temperatura va continua să scadă uşor, vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, mai mult noros în nordul şi în nord-vestul ţării, unde, pe arii restrânse, va ploua slab. Maximele vor fi cuprinse între 13 şi 21 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite