Meteo:Vreme caldă, cu ploaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai mare parte a continentului se află în câmp de presiune atmosferică scăzută, din cauza extinderii pe uscat a depresiunii nord-atlantice, iar fronturile corespunzătoare determină o vreme instabilă.

Numai în nordul Mării Negre şi în zona Munţilor Ural, presiunea este ridicată. Şi la noi, presiunea va scădea, iar circulaţia predominant vestică va aduce masă de aer de influenţă oceanică. În această configuraţie, vremea va continua să se încălzească în majoritatea zonelor ţării. Cerul va fi temporar noros, iar în nord şi în centru vor cădea precipitaţii slabe, predominant sub formă de ploaie. În zonele joase, local se va produce ceaţă, posibil asociată cu burniţă. Vor fi condiţii de polei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 11 grade, mai scăzute în zonele cu ceaţă persistentă.  

Mâine

Vremea va fi caldă pentru această dată, îndeosebi în vestul ţării şi în zonele de deal şi de munte. Cerul va fi temporar noros, iar în interiorul arcului carpatic vor cădea precipitaţii slabe. În zonele joase, local se va produce ceaţă, posibil asociată cu burniţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade.

Poimâine

Vremea se va menţine caldă în vest şi în zonele de deal şi de munte. Cerul va fi temporar noros, iar în sud şi în est se va produce ceaţă. Noaptea, în vest şi în nord vor cădea precipitaţii sub formă de ploaie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 şi 0 grade în zonele cu ceaţă şi până la 12 grade în Dealurile de Vest.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite