Master on-lineîn Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea din Alcala de Henares, Spania, în colaborare cu Fundaţia pentru Formarea de Înalţi Funcţionari şi Institutul Euro-Latin-American pentru Integrare organizează, în anul universitar

Universitatea din Alcala de Henares, Spania, în colaborare cu Fundaţia pentru Formarea de Înalţi Funcţionari şi Institutul Euro-Latin-American pentru Integrare organizează, în anul universitar 2006-2007, programul de Master în Procese de Integrare în Europa şi America.
Cursul se adresează absolvenţilor de învăţământ superior şi abordează, în primul semestru, problematica referitoare la Sistemul de Integrare Centroamerican (SICA), Zona de Comerţ Liber în America de Nord (NAFTA), Comunitatea Andină a Naţiunilor (CAN), iar în semestrul al doilea, Piaţa Comună din Conul Sudic (MERCOSUR) şi Piaţa Comună a Uniunii Europene. Programul este alcătuit din două părţi: una obligatorie (octombrie 2006-iunie 2007) şi una opţională (iulie 2007). Partea obligatorie se realizează la distanţă, prin internet, iar partea opţională reclamă prezenţa cursanţilor la cursul monografic despre Uniunea Europeană, desfăşurat la Universitatea din Alcala de Henares. Termenul-limită de înscriere este 20 octombrie, la adresa fufap@fufap.es. Preţul cursului este de 2.500 de euro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite