Marinescu vede câini civici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezent la o acţiune a conservatorilor şi a social-democraţilor de plantare de copaci în Parcul Bordei, senatorul PC Marius Marinescu a fost singurul politician care a intrat cu un câine în

Prezent la o acţiune a conservatorilor şi a social-democraţilor de plantare de copaci în Parcul Bordei, senatorul PC Marius Marinescu a fost singurul politician care a intrat cu un câine în parc. El nu a ţinut cont de plăcuţa existentă la intrare prin care se interzicea accesul animalelor în spaţiul verde.

„Eu am întrebat un consilier care este hotărârea de consiliu în baza căreia ni se interzice să intrăm cu câinele în parc. La un moment dat, ni se va interzice să intrăm şi cu copiii acolo. Bineînţeles că nu există nicio hotărâre, de aceea mi-am permis să intru cu Patrocle”, a spus Marius Marinescu.

Câinele a participat la mitingurile din parc

Senatorul a adăugat că acest căţeluş s-a născut în Parcul Bordei unde el l-a găsit abandonat, fapt pentru care l-a adoptat şi l-a botezat Patrocle. Patrocle se plimba pe aleile parcului cu un bilet la gât pe care scria „Eu am salvat Parcul Bordei”.

Senatorul PC ne-a explicat că a făcut acest lucru pentru că animalul a participat la toate mitingurile pe care el le-a organizat pentru salvarea Bordeiului. Ba mai mult, „câinele a suferit cumplit pentru că în timpul unei acţiuni de protest, acesta lătra, iar un jandarm i-a dat un picior în bot de i-au sărit doi dinţi”.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite