AUDIO Mafia pedofiliei: un copil făcea 600 de euro pe zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi din Arad sunt acuzaţi că au trimis în Germania, pentru prostituţie, băieţi cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani. O discuţie între doi tineri traficaţi, surprinsă pe holurile DIICOT Timişoara, dezvăluie experienţele şocante pe care le-au trăit victimele proxeneţilor.

Citiţi şi:

Traficanţi de carne vie reţinuţi de poliţişti VIDEO

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Timişoara (DIICOT) au făcut ieri-dimineaţă două percheziţii la domiciliul a doi arădeni, Ioan Burai (50 de ani) şi Aurel Neamţ (42 de ani), suspecţi că ar face parte dintr-o reţea amplă care se ocupă cu proxenetismul. Potrivit procurorilor, ambii sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori şi raport sexual cu minori. Cei doi arădeni racolau din ţară adolescenţi cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani. Pe unii dintre ei îi duceau în Germania, unde îi plasau în diferite localuri de homosexuali.

Din reţea fac parte mai mulţi proxeneţi, împrăştiaţi în toate oraşele ţării. Victimele erau racolate din medii sărăcăcioase şi li se promiteau sume mari de bani pentru muncă cinstită în străinătate. De asemenea, procurorii DIICOT spun că cei doi învinuiţi racolau de regulă minori orfani, fără adăpost şi cu o situaţie financiară precară. Mai apoi le ofereau sume de bani şi alte foloase, după care îi determinau să întreţină raporturi sexuale cu ei, dar şi cu alte persoane implicate în dosar. Pentru o partidă de sex, proxeneţii încasau între 50 şi 100 de euro.

„De la domiciliul celor doi arădeni au fost ridicate calculatoarele precum şi alte probe pe care le vom folosi la dosar. Victimele erau racolate din medii sărăcăcioase şi li se promiteau sume mari de bani pentru muncă cinstită în străinătate. Ancheta este în plină desfăşurare", a adăugat Mircea Andreş, şeful DIICOT Timişoara.

Mai mult decât atât, Ioan Burai şi-ar fi pus la dispoziţie şi locuinţa lui din Arad în scopul exploatării sexuale a minorilor. „Cei doi învinuiţi au întreţinut în mod repetat raporturi sexuale cu minorii. Până la această oră am identificat doar opt victime minore, având vârste cuprinse între 16 şi 18 ani", a continuat şeful DIICOT Timişoara.

„În Germania erau oameni care-şi permiteau să te cumpere"

O discuţie între victimele aduse pentru a depune mărturie la sediul DIICOT Timişoara dezvăluie experienţe şocante. „Acolo făceai în 10 minute 100 de euro. Erau mai multe baruri, unde trebuia să faci consumaţie. Numai că ai stat cu el să bei şi îţi punea 50 de euro la masă. 50 de euro, 100 de euro, depinde cum aveau bani. Erau oameni cu bani, de toate. Acolo nu vin boschetari. Vin oameni de oameni, care îşi permit să te cumpere. Dacă ai vrăjeală în tine că n-am aia, că nu ştiu ce, îţi dădea bani. Na! Du-te ia-ţi aia!".

Apoi discuţia continuă despre plata pentru favoruri sexuale. „Prima dată şi eu m-am dus la o m... cu 50 de lei. După aia nu m-am mai dus, că-mi era ruşine. Apoi mi-a făcut legătura să mă duc în Germania. M-am dus pentru 100 de euro. Am cunoscut acolo şi români. E un cartier întreg numai de români.

„Mi-a zis frate-miu că pe un prieten l-a băgat ca şi ospătar. Nu ştia limba, nu ştia nimic. Acolo trebuia să îi baţi, să le dai cu picioarele, sadomasochism. Într-o seară am făcut 600 de euro. Te duci la ei numai acolo şi ceri bani. Îţi dă 50 de euro. Îţi cumperi o shaoarma, mai mergi la altul, hai să jucăm, dar pe pariu. Făceai bani acolo, dacă ştiai. Numai că eu nu ştiam să vorbesc. Noi am făcut asta de distracţie, aşa pentru noi", a povestit un alt tânăr.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite