Lisa, atleta care a alergat spre Rai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lisa, atleta care a alergat spre Rai
Lisa, atleta care a alergat spre Rai

Familia sportivei de numai 13 ani care a murit luni în spital, după ce a fost lovită de o maşină pe o trecere de pietoni din Constanţa, vrea ca şoferul vinovat să ajungă în spatele gratiilor.

Duminică, Lisa Maria Ţiecar a traversat strada, împreună cu o prietenă, Nicoleta Lungu (14 ani), pe o trecere de pietoni. Cele două fete nu au mai apucat să observe maşina Skoda care venea cu viteză, după cum spun martorii. Nicoleta este acum internată în Secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean Constanţa.

Colegii de clasă şi cei de la Clubul Sportiv Farul ai Lisei Maria Ţiecar s-au adunat ieri la locuinţa familiei îndurerate. Copiii au depus flori, coroane şi au aprins lumânări pentru sufletul adolescentei care a plecat dintre ei. Îndurerată, mama Lisei, Felicia Cănciulescu, înconjurată de rude, prieteni şi vecini, se uită la câteva fotografii cu singurul ei copil.

„Îi plăcea foarte mult să se pozeze. Avea o pasiune pentru aşa ceva şi asta se vede din pozele pe care le făcea. Era un copil cuminte şi era ascultătoare“, spune mama adolescentei în timp ce îşi şterge lacrimile din ochii umflaţi de la prea mult plâns. Pe 29 octombrie, Lisa Maria urma să împlinească 14 ani, însă, în loc de tort, mama ei va trebui să-i pregătească pomana de 40 de zile.

Lisa Maria practica atletismul la Clubul Sportiv Farul şi făcea parte dintr-o grupă de juniori.

„Vrem să plătească“

Şoferul care a comis tragedia este cadru militar, iar familia fetei este intrigată de faptul că poliţiştii nu le-au dat prea multe amănunte despre el. „Nu au vrut să ne spună. Ne este teamă că acel om nu va plăti pentru ceea ce a făcut. Am înţeles de la anumite persoane că are relaţii şi ne aşteptăm la orice“, spune tatăl Lisei, Florin Cănciulescu.

Se pare că şoferul, Iulian Moise (35 de ani), este ofiţer în cadrul Marinei Militare. El are permis de conducere categoria B din anul 2006 şi nu a mai avut accidente rutiere sau probleme în trafic.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite