Lift privat pentru locatarii cu stare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lift privat pentru locatarii cu stare
Lift privat pentru locatarii cu stare

Locatarii dintr-un bloc din Craiova au plătit pentru instalarea unui ascensor privat pe care îl pot utiliza doar cei care au contribuit cu câte 8.000 de lei de familie.

Imobilul, unul dintre primele construite după 1989, şi nu a fost prevăzut cu lift, deşi are şapte nivele. În urmă cu doi ani, unul dintre locatari a propus vecinilor săi amenajarea unui lift.

„M-am mutat aici în 1994 şi am cumpărat locuinţa mai ieftin, deoarece imobilul nu era prevăzut cu lift. Acum doi ani, domnul Lupu a avut iniţiativa ca blocul nostru să fie dotat cu un ascensor şi noi am fost de acord“, a explicat preşedintele Asociaţiei de Locatari nr. 20, din Calea Bucureşti, Ioana Petiţoiu.

Din cei 20 de proprietari de apartamente, doar opt au plătit pentru liftul privat. Accesul se face pe bază de cartelă, ascensorul fiind dotat cu telefon în caz de urgenţă. Cei care nu au plătit pentru instalarea lui merg în continuare pe scări.

„Există posibilitatea să programez liftul să ajungă la un anumit etaj, în speţă la parter, pentru ca vizitatorii să poată urca la mine“, a mai explicat Ioana Petiţoiu.

Reprezentanţii firmei care au montat instalaţia spun că este singurul bloc din Craiova dotat cu ascensor pe bază de cartelă.

„Mai este doar o vilă cu două nivele pe strada Păltiniş şi proprietarul are un lift personal mai micuţ“, a precizat Nicu Buzatu, inginer al firmei SC ISMA Craiova.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite