Lector promovat pe post cu calificativul "absolut insuficient"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cadru didactic de la Universitatea Petroşani a fost promovat pe postul de lector, deşi a obţinut din partea comisiei de examinare un calificativ inexistent, "absolut insuficient", examinatorii

Un cadru didactic de la Universitatea Petroşani a fost promovat pe postul de lector, deşi a obţinut din partea comisiei de examinare un calificativ inexistent, "absolut insuficient", examinatorii motivând decizia prin faptul că acest calificativ i-a fost acordat pentru o probă care nu era obligatorie.
Catedra de Sociologie din cadrul Facultăţii de ştiinţe a Universităţii Petroşani a scos la concurs două posturi de lector, examenul constând doar din proba de dosar. Dosarul candidaţilor trebuie să conţină documente privind activitatea ştiinţifică şi cea didactică, iar cei care se înscriu din afara şcolii trebuie să susţină o prelegere în faţa comisiei de examinare. Irinel Stegar, asistent la Catedra de Sociologie, unde predă şi tatăl său, profesorul Septimiu Kraus, şi-a depus dosarul pentru a deveni lector, însă, la susţinerea examenului propriu-zis, comisia i-a cerut să ţină şi o prelegere.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite