Lecţii gratuite de engleză pentru copiii între 4 şi 14 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School din Bucureşti organizează lecţii şi ateliere de conversaţie pe tot parcursul lunii sepetembrie.

Copiii care vor să înveţe limba engleză şi altfel de cum sunt obişnuiţi la şcoală se pot înscrie la cursurile gratuite organizate de Shakespeare School în Bucureşti. Oferta e deschisă celor care au între 4 şi 14 ani.  „Suntem încrezători că orice copil care va lua parte la prima lecţie demonstrativă gratuită va dori să se bucure de cât mai multe. Orice descriere detaliată nu se compară cu o lecţie efectivă de aceea îi invităm cu drag pentru a ne distra împreună timp de o oră în limba engleză”, a declarat Adriana Alionte, directoarea şcolii la inaugurarea noului sediu din Dorobanţi.

Ea a adăugat că lecţiile se vor desfăşura folosind Smart Board, tabla interactivă, o tehnologie nouă la noi.  Printr-o simplă atingere cu degetele această tablă aduce mai aproape sunete, imagini şi animaţii, transformând lecţia într-o experienţă multimedia.

Cursurile gratuite vor dura o oră şi vor avea loc de luni şi până vineri, timp de trei săptămâni, în perioada 12 septembrie – 1 octombrie, la sediul din Dorobanţi, strada Tokio nr. 9.

Pentru a se putea înscrie, cei interesaţi trebuie să trimită un e-mail cu ziua şi categoria de vârstă, alături de datele de contact la adresa http://info@shakespeare-school.ro . Participarea la lecţiile şi atelierele demonstrative gratuite, nu implică înscrierea la cursul propriu-zis.       

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite