Jucăriile voastre au ajuns la copiii bolnavi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copii fericiţi, care au primit daruri, la Spitalul „Grigore Alexandrescu“
Copii fericiţi, care au primit daruri, la Spitalul „Grigore Alexandrescu“

Am găsit, ieri-dimineaţă, un munte de jucării în urna  pe care am amplasat-o în incinta Librăriei Adevărul de pe strada Doamnei. Vă mulţumim tuturor pentru donaţii.

Echipa campaniei „Din inimă pentru copii" a Fundaţiei Adevărul a umplut două autoturisme cu tot ce au dăruit bucureştenii copiilor internaţi în aceste zile de sărbătoare în Spitalul „Grigore Alexandrescu".

De asemenea, la ora prânzului, am împărţit micuţilor jucării şi dulciuri trimise de deputatul Ştefan Pirpiliu, singurul om politic care a citit anunţul nostru şi a vrut să ne fie alături.  

Într-adevăr, ieri, pentru micuţii din secţiile Ortopedie, Chirurgie, Arşi, Urologie, Gastrologie, Septici, Sugari şi Pediatrie a fost sărbătoare. Bradul, împodobit de personalul medical, a avut altă strălucire când copiii s-au trezit cu jucării în braţe. Şi parcă nici durerea nu mai era aşa de apăsătoare.

Andrei are pneumonie. O boală care l-a luat pentru câteva zile de la bradul de Crăciun de acasă. Un accident de maşină l-a adus pe Răducu, 5 ani, la secţia de Ortopedie.

Piciul cu ochii verzi a primit mai multe jucării ca să-l vedem zâmbind. „Oau! Ce păpuşă frumoasă, o iubesc şi voi avea grijă de ea!", spune voioasă Ioana, o fetiţă de 9 ani. Şi copila s-a ţinut de cuvânt. Peste câteva minute am întâlnit-o pe Ioana pe holul spitalului. Avea păpuşa în braţe şi o legăna. „Nu vrea să doarmă şi încerc s-o liniştesc", îngâna timid fetiţa.

„Ura! Am poşetă cuţu-cuţu! O s-o iau cu mine la fiecare plimbare în parc!", a spus fericită Mihaela, 6 anişori, pe care boala a obligat-o de Sărbători să fie în spital. Sosirea Moşului însă i-a smuls un zâmbet şi a făcut-o să uite de branula de la mânuţă. 

Andrei (4 ani) suferă de pneumonie

Andrei (4 ani) suferă de pneumonie

Ioana (9 ani) încearcă să adoarmă păpuşa

Ioana (9 ani) încearcă să adoarmă păpuşa

Mihaela (6 ani)

Mihaela (6 ani)
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite