Soţia lui José Manuel Barroso a participat la o nuntă în Maramureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soţia preşedintelui Comisiei Europene (CE) a participat, la finalul săptămânii trecute, la o nuntă în Sighetu Marmaţiei. Maria Margarita Barroso a venit în Maramureş pentru a lua parte la căsătoria unuia dintre copiii fostei sale menajere, Maria Topan, care a lucrat timp de şapte ani în casa preşedintelui CE.

Maria Margarita Barroso, soţia lui José Manuel Barroso, a venit în România pentru a fi alături de familia Topan din Sighetu Marmaţiei, care a sărbătorit nunta uneia dintre fiice.

Maria Topan a lucrat şapte ani în casa preşedintelui CE, câştigând simpatia Mariei Margarita Barroso, informează ziarul local "Informaţia Zilei", din Maramureş. Românca a devenit, între timp, omul "bun la toate" şi s-a bucurat de încrederea familiei Barroso.

Doamna Barroso, suprinsă de vechile obiceiuri de care doar auzise

Aceasta a fost prima vizită a doamnei Barroso în România, care s-a declarat suprinsă să descopere o Românie exact aşa cum îi povestise fosta ei menajeră.

"Este ca şi cum aş fi ştiut multe din lucrurile pe care le-am văzut astăzi, pentru că în toţi aceşti ani Maria mi-a vorbit despre România, despre Maramureş. Este foarte interesant să găsesc aici aceste vechi obiceiuri şi să văd cum oamenii lucrează la câmp, iar caii sunt folosiţi în transport", a declarat Maria Margarita Barroso.

Află AICI ce a declarat doamna Barroso despre cum sunt priviţi românii în familia ei şi despre legătura dintre ea şi fosta ei menajeră

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite