Începe a doua sesiune de admitere la facultate/ VEZI calendarul înscrierilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Facultăţile din cadrul Universităţii Bucureşti organizează începând cu 1 septembrie a doua sesiune de admitere pentru 300 de locuri la buget şi 1.500 de locuri la taxă.

Au rămas cu locuri neocupate facultăţile Administraţie şi Afaceri, Chimie, Drept, Fizică, Filosofie, Geografie, Geologie şi Geofizică, Istorie, Litere, Matematică şi Informatică, Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Sociologie şi Asistenţă Socială, Teologie Ortodoxă, Teologie Baptistă, Teologie Romano-Catolică, Departamentul CREDIS.

Cele mai multe locuri la buget sunt disponibile la Facultatea de Filosofie (130), urmată de Facultatea de Geologie cu 125 de locuri.
Chimia şi Literele oferă peste 20 de locuri la buget, iar un număr dublu este scos la concurs de Facultatea de Matematică.
Facultatea de Drept organizează concurs de dosare pentru 300 de locuri la învăţământ la distanţă pentru cei care au deja o diplomă de licenţă în orice domeniu.

Şi Universitatea „Babeş Bolyai” începe astăzi înscrierile pentru admiterea în ciclu de licenţă. Absolvenţii de liceu au timp să îşi depună dosarele până pe 15 septembrie.

Calendarul înscrierilor– sesiunea septembrie 2010

Universitatea Bucureşti-  1-13 septembrie

Academia de Studii Economice - 9-14 septembrie

Universitatea de Vest Timişoara – 13-18 septembrie

Universitatea „Babeş- Bolyai“, Cluj- Napoca – 1-15 septembrie

Universitatea Ovidius, Constanţa – 6-20 septembrie

Universitatea „Al. I. Cuza“, Iaşi - 6-16 septembrie

Universitatea Politehnica Timişoara – 13-17 septembrie

Universitatea Politehnica Bucureşti – 1 – 16 septembrie

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite