Începe a doua etapă de înscriere în clasa pregătitoare şi în clasa I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a doua etapă de înscriere în clasa pregătitoare şi în clasa I, anul şcolar 2012-2013, în unităţile de învăţământ din Bucureşti începe marţi. În etapa a II-a sunt disponibile, pentru clasa pregătitoare, 3.063 locuri şi pentru clasa I 4.138 locuri.

”În această etapă se pot înscrie şi copiii care au domiciliul în alte localităţi. Părinţii acestor copii se pot adresa celor şase unităţi de învăţământ destinate înscrierilor copiilor din provincie sau se pot prezenta direct la unitatea de învăţământ la care doresc să se înscrie”, precizează reprezentanţii IŞMB.
Un număr de 5.650 copii s-au înscris în Capitală în prima etapă în clasa pregătitoare şi 9.168 copii în clasa I, pentru anul şcolar 2012-2013, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al IŞMB, Marian Banu.
Potrivit acestuia, informaţii privind înscrierea pentru această primă etapă (număr de locuri propuse în planul de şcolarizare, număr de copii înscrişi şi criteriile specifice de înscriere) sunt afişate la intrarea în fiecare unitate şcolară şi pe site-ul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşt, informează Agerpres.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite