Incepe vacanta de iarna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din 22 decembrie, 4,5 milioane de elevi si studenti se vor bucura de o binevenita vacanta: elevii - 19 zile, studentii - in functie de deciziile senatelor - se vor afla in vacanta pana dupa Anul Nou

Primul semestru al acestui an scolar se va incheia marti, 21 decembrie a.c., iar in perioada 22 decembrie 2004 - 9 ianuarie 2005 elevii vor avea vacanta de iarna. Aceasta este cea mai lunga vacanta de iarna din ultimii ani, avand 19 zile. Semestrul al II-lea va incepe luni, 10 ianuarie 2005 si se va incheia vineri, 17 iunie 2005. Intre 19 martie - 3 aprilie 2005, precum si in 2 mai 2005, elevii vor avea vacanta. Daca vremea este foarte rea, inspectoratele scolare pot da aprobari scolilor pentru modificarea structurii anului scolar, cu conditia asigurarii numarului de 35 de saptamani si 173 de zile de scoala. Eventualele modificari la structura anului scolar trebuie sa nu restrictioneze posibilitatea ca toti elevii sa participe la examenele de bacalaureat si de absolvire.
Pentru prima data,
Dascalii si personalul nedidactic de la ASE fac Revelionul impreuna
Chiar daca studentii sunt in vacanta, cantina din Complexul Studentesc "Moxa" al Academiei de Studii Economice din Bucuresti va fi populata de Revelion. Cadrele didactice si nedidactice ale ASE-ului vor petrece impreuna, in cantina, trecerea dintre ani. "Este pentru prima data cand organizam Revelionul impreuna. Initiativa ii apartine noului rector, iar pana acum s-au inscris circa 70 la suta dintre angajatii ASE-ului. Fiecare a contribuit cu cate 1 milion de lei. Prin aceasta petrecere de Revelion vrem sa contribuim la socializarea angajatilor nostri", a declarat prof. univ. dr. Dumitru Miron, prorector al Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite